Ziyaretçi: 2215

Botanikten.

Botanikten.

nedim_yildiz

nedim_yildiz

Botanikten.

Makina : Nikon D3100
Objektif / Filtre : Sigma 17-70mm f2.8-4.5 DC Macro HSM
Kategoriler : Sonbahar
Eklenme Tarihi : 25 Kasım 2013
Görüntülenme : 405
Açıklama :

Bursa botanikten.

İp : 78.***.**2.31

Nikon Özel Teknik Sevis
Botanikten. yorumları

güzel kare tebrik ederim selamlar
Tarih: 25 Kasım 2013, 09:32 - İp: 151.***.**1.74
  ----------------

çok güzel.tebrikler.selamlar.
Tarih: 25 Kasım 2013, 22:47 - İp: 83.***.**0.75
  ----------------

cimen28

cimen28

Güzel fotoğraf,tebrik ederim..
Tarih: 25 Kasım 2013, 22:58 - İp: 188.***.**2.145
  ----------------

Çokk Güzell...
Tarih: 25 Kasım 2013, 22:59 - İp: 85.***.**1.126
  ----------------

Güzel karede soldan kadraja giren ağaç hem gölgede kalmış hemde rol çalıyor, kadraj dışında bırakılsa daha da iyi olacaktı,ellerinize sağlık Nedim bey tebrik ediyorum.
Tarih: 25 Kasım 2013, 23:05 - İp: 85.***.**4.224
  ----------------

Tebrikler güzel kare.
Tarih: 25 Haziran 2014, 23:42 - İp: 151.***.**3.19
  ----------------