Ziyaretçi: 1076

Dertliyim Ruhuma Hicrânımı......

Dertliyim Ruhuma Hicrânımı......

Dertliyim Ruhuma Hicrânımı......

Eklenme Tarihi : 23 Ocak 2014
Görüntülenme : 1470
Açıklama :

Ara ara da olsa görunuyorum Bana cok sey katan bu sıteyı ve sız degerlı dostları unutmak mumkun degıl

Hepınıze sevgı ve saygılarımı sunuyorum_______

İp : 78.***.**9.91

Nikon Özel Teknik Sevis
Dertliyim Ruhuma Hicrânımı...... yorumları

Nefis....
Tarih: 23 Ocak 2014, 13:19 - İp: 78.***.**6.146
  ----------------

ÇOK GÜZEL BİR KARE KAZIM BEY EMEĞİNİZE SAĞLIK SELAMLAR
Tarih: 23 Ocak 2014, 13:20 - İp: 151.***.**1.74
  ----------------

ARA ARA MI? İKİ AY OLMUŞ DOSTUM...SOSYAL PAYLAŞIMA VAKİT AYIRIYORSUN AMA...BURAYA DA VAKİT AYIRMAN GEREK...NEFİS FOTOĞRAFINI TEBRİK EDİYORUM...SELAM VE SEVGİLER SANA...
Tarih: 23 Ocak 2014, 13:30 - İp: 78.***.**8.251
  ----------------

Sen artık çok fazla oluyorsun demiş miydim ?
Eline sağlık arkadaşım,model çalışmaların çok iyi...
Sevgiler....
Tarih: 23 Ocak 2014, 14:09 - İp: 78.***.**2.64
  ----------------

Yaratıcı ve başarılı netlik seçimi, kompozisyon ve kadraj hepsi bir bütün olarak çok güzel olmuş. Renklerin sıcaklığı ve konu mankeniniz ayrı bir pozitif hava katmış. Tebrikler ve elinize sağlık Kazım Bey.
Bu arada bu da üçüncü hemşehri yorumu olsun.. Selamlarımla...
Tarih: 23 Ocak 2014, 15:01 - İp: 88.***.**6.130
  ----------------

Çekim, tadında ezilmiş arka alan, ne güzel kare olmuş, ellerine sağlık Kazım tebrik ediyorum.
Tarih: 23 Ocak 2014, 15:11 - İp: 81.***.**4.147
  ----------------

Yakinda esas meslegi birakip, fotograf studyosu acarsin derim

Guzel fotograf ....

Selamlar ...
Tarih: 23 Ocak 2014, 17:12 - İp: 96.***.**5.17
  ----------------

Güzel çalışma tebrik ederim.
Tarih: 23 Ocak 2014, 19:05 - İp: 78.***.**6.224
  ----------------

Kutlarım Kazım, selamlar...
Tarih: 23 Ocak 2014, 19:42 - İp: 88.***.**2.28
  ----------------

İyi akşamlar Kazım bey Göz beyaz ata kaçıyor,sebebide kameranın açısı 30 derece olsa daha iyi olabilirdi selamlar
Tarih: 23 Ocak 2014, 19:49 - İp: 217.***.**1.238
  ----------------