Üye: baynikon, hamitcolak, (2)
Ziyaretçi: 455

Sıra

Sıra

balacaogullari

balacaogullari

Sıra

Eklenme Tarihi : 25 Şubat 2014
Görüntülenme : 455
Açıklama :

Ürkek bildiğimiz serçeleri ilk defa böyle gördüm Kardeşim onlara ekmek atarken resmen sıraya girmiş gibi ayağının dibine kadar gelmişlerdi, bize de güzel malzeme çıktı tabi

İp : 78.***.**3.192

Nikon Özel Teknik Sevis
Sıra yorumları

Çok güzel, kutlarım.
Tarih: 25 Şubat 2014, 02:19 - İp: 88.***.**7.35
  ----------------

BALACAOGULLARİ
Tarih: 25 Şubat 2014, 12:56 - İp: 85.***.**4.168
  ----------------

Güzel kare tebrikler..
Tarih: 25 Şubat 2014, 21:31 - İp: 78.***.**1.143
  ----------------

Güzel kare tebrikler kardeşim...
Tarih: 26 Şubat 2014, 22:19 - İp: 82.***.**4.55
  ----------------

kuzeyemir

kuzeyemir

şehirli oldukları için artık insanı kanıklamışlar. odak güzel olmuş. tebrikler...
Tarih: 1 Mart 2014, 23:04 - İp: 95.***.**7.119
  ----------------

Açlık herşeyi unutturuyor
ilgi noktası harika olmuş,tebrikler Bedreddin,selamlar
Tarih: 2 Mart 2014, 22:53 - İp: 88.***.**0.102
  ----------------

matlac

matlac

Güzel kare tebrikler.
Tarih: 8 Eylül 2014, 17:50 - İp: 78.***.**9.46
  ----------------