13 Aralık 2018, Perşembe

Üye: ertugrulkoca, yavuzist, (2)
Ziyaretçi: 756

Toplam Üye: 277514

Polen..

Polen..

cimen28

cimen28

Polen..

Makina : Canon EOS 60D
Objektif / Filtre : Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD
Kategoriler : Böcek
Eklenme Tarihi : 7 Mart 2014
Görüntülenme : 458
Açıklama :

Selamlar..

İp : 31.***.**9.35

Nikon Özel Teknik Sevis
Polen.. yorumları

İrfan bey kardeşim çok güzel paylaşım elinize sağlık ,selamlar esen kalınız ..
Tarih: 8 Mart 2014, 12:22 - İp: 176.***.**5.167
  ----------------

Güzel kare. Kutlarım.
Tarih: 8 Mart 2014, 13:58 - İp: 151.***.**8.5
  ----------------

CİMEN28
Tarih: 8 Mart 2014, 14:41 - İp: 85.***.**7.240
  ----------------

yasarsah

yasarsah

Güzel bir kare.Tebrikler...
Tarih: 8 Mart 2014, 14:44 - İp: 85.***.**5.139
  ----------------

Güzel kare.
Elinize sağlık İrfan Bey,selamlar.
Tarih: 9 Mart 2014, 21:37 - İp: 78.***.**2.234
  ----------------

Sitenin yenilerindenim. İyi günler.
Giresun'un zenginliklerinden güzel bir kare yakalamışsınız.
Harika.Güzel bir fotoğraf. Emeğinize sağlık. Sevgiler.
Tarih: 9 Mart 2014, 21:40 - İp: 178.***.**3.129
  ----------------

gorkun

gorkun

Çok güzel kare ellerinize sağlık İrfan bey, selamlar.
Tarih: 13 Mart 2014, 11:14 - İp: 78.***.**0.214
  ----------------