23 Mart 2019, Cumartesi

Ziyaretçi: 715

Toplam Üye: 277877

Bağlama

Bağlama

melihcan07

melihcan07

Bağlama

Eklenme Tarihi : 8 Mayıs 2014
Görüntülenme : 379
Açıklama :

Kusurlarıyla sizlerin beğenisine sunuyorum saygılarımla..

İp : 5.***.**8.242

Nikon Özel Teknik Sevis
Bağlama yorumları

Melih sevgili kardeşim çok çok güzel kare kutlarım,selamlar esen kalınız ..
Tarih: 9 Mayıs 2014, 15:28 - İp: 176.***.**5.167
  ----------------

MELİHCAN07
ÇOK İYİ KARELEMİŞİN..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 9 Mayıs 2014, 15:31 - İp: 85.***.**9.196
  ----------------

Tebrikler.....gönlünüzce olsun her şey...paylaşım için teşekkürler..
Tarih: 9 Mayıs 2014, 21:37 - İp: 212.***.**6.209
  ----------------

Güzel bir iç mekan karesi olmuş, ellerinize sağlık tebrik ediyorum.
Tarih: 9 Mayıs 2014, 22:13 - İp: 85.***.**2.51
  ----------------

Cem ibadetinden çekilmiş bir kare olduğunu düşünüyorum, sizden daha iyi kareler bekliyorum...
Tarih: 9 Mayıs 2014, 22:25 - İp: 176.***.**9.232
  ----------------