Üye: predatus, (1)
Ziyaretçi: 479

İşte Bizim Yaramaz..

İşte Bizim Yaramaz..

İşte Bizim Yaramaz..

Eklenme Tarihi : 11 Mayıs 2014
Görüntülenme : 881
Açıklama :

İşte yaramazın bizzat kendisi...Bir köpek bu kadar hareketli, yaramaz vede sevimli olabilir...

İp : 95.***.**2.122

Nikon Özel Teknik Sevis
İşte Bizim Yaramaz.. yorumları

pek tatlı, cin bakışlı, oyunbaza benziyor
emdamını da gördük keratanın
buda çok güzel olmuş Tamer abi
emeğine sağlık
Tarih: 11 Mayıs 2014, 18:52 - İp: 195.***.**6.148
  ----------------

tebrikler güzel kare.saygılar
Tarih: 11 Mayıs 2014, 18:55 - İp: 88.***.**3.37
  ----------------

güzel kare kutlarım selamlar
Tarih: 11 Mayıs 2014, 22:49 - İp: 46.***.**4.224
  ----------------

Çok tatlı, çok zeki bakışları var. güzel poz vermiş. Ellerinize sağlık Tamer bey. Selamlar...
Tarih: 11 Mayıs 2014, 23:09 - İp: 176.***.**6.168
  ----------------

Emeğinize sağlık.....gönlünüzce olsun her şey..
Tarih: 11 Mayıs 2014, 23:10 - İp: 212.***.**3.113
  ----------------

Böyle pek masum durmuş ama demek ki aldanmamalı.
aman yerim ben onu
çok çok güzel Tamer bey .selamlar.
Tarih: 11 Mayıs 2014, 23:46 - İp: 95.***.**5.47
  ----------------