Üye: muay, emresec, sedatedizyavas, (3)
Ziyaretçi: 451

Köyümden Bir Çiçek

Köyümden Bir Çiçek

Köyümden Bir Çiçek

Makina : Nikon Coolpix S9100
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Bitki
Eklenme Tarihi : 20 Mayıs 2014
Görüntülenme : 280
Açıklama :

İsmini bilmiyorum. Mutluluk dolu anlar yaşayabilmeniz dileğiyle, selamlar.

İp : 95.***.**5.121

Nikon Özel Teknik Sevis
Köyümden Bir Çiçek yorumları

güzel kare kutlarım selamlar
Tarih: 20 Mayıs 2014, 21:45 - İp: 46.***.**4.224
  ----------------

giresunlove

giresunlove

Hoş olmuş.Selamlar-saygılar
Tarih: 20 Mayıs 2014, 21:57 - İp: 85.***.**5.24
  ----------------

güzel kare.kutlarım Hakan bey.selamlar.
Tarih: 20 Mayıs 2014, 22:33 - İp: 83.***.**8.221
  ----------------

Yaban çiçekleri güzeldir .
Tebrik ederim .
Tarih: 20 Mayıs 2014, 23:09 - İp: 94.***.**4.39
  ----------------

Güzel yaban çiçeği.
Dileğiniz için teşekkürler Hakan Bey,selamlar.
Tarih: 21 Mayıs 2014, 06:42 - İp: 81.***.**1.205
  ----------------

my17ida

my17ida

Çok güzel..
Tarih: 26 Mayıs 2014, 13:09 - İp: 88.***.**4.120
  ----------------