Üye: hural, velikala, bozkurt81, sennseyy, anteps, (5)
Ziyaretçi: 608

İshak Paşa; Gecenin Eşiğinde...

İshak Paşa; Gecenin Eşiğinde...

fatamorgana

fatamorgana

İshak Paşa; Gecenin Eşiğinde...

Eklenme Tarihi : 21 Mayıs 2014
Görüntülenme : 516
Açıklama :

İshak paşa Sarayı, Doğubayezit, Ağrı...

İp : 176.***.**8.164

Nikon Özel Teknik Sevis
İshak Paşa; Gecenin Eşiğinde... yorumları

Gerçekten tam "Parlament mavisi" olmuş. Elinize sağlık. Işık patlamaları biraz dikkati çekse de farklı bir havanın oluşmasında katkıda bulunmuş. Zamanında filmli fotoğraf makinaları döneminde yıldız şeklinde parlamalar yaratmak için özel prizmatik filtreler kullanırdık. Hey gidi günler. Selamlarımla..
Tarih: 21 Mayıs 2014, 14:06 - İp: 88.***.**6.130
  ----------------

mavi saatlerde bir başka güzel görünüyor ishak paşa sarayı,,
ellerinize sağlık ,selamlar ,,
Tarih: 21 Mayıs 2014, 14:56 - İp: 5.***.**5.53
  ----------------

araz13

araz13

üye
(Amatör)

Bitlis

Gerçekten mükemmel bir kare ellerinize objektifinize sağlık.
Tarih: 21 Mayıs 2014, 15:19 - İp: 195.***.**0.2
  ----------------

Eline sağlık.
Tarih: 21 Mayıs 2014, 15:23 - İp: 85.***.**2.180
  ----------------

Bana göre bu kare çok çok daha güzel, yada bana öyle geldi, ellerinize sağlık Cihan bey tebrik ediyorum.
Tarih: 21 Mayıs 2014, 15:25 - İp: 85.***.**4.59
  ----------------

mozel

mozel

Çok güzel fotoğraf tebrikler
Tarih: 21 Mayıs 2014, 22:00 - İp: 5.***.**5.242
  ----------------

magver

magver

Güzel kare, emeğinize sağlık
Tarih: 21 Mayıs 2014, 22:32 - İp: 78.***.**7.61
  ----------------

Çok güzel. Kutlarım Cihan bey.
Tarih: 21 Mayıs 2014, 23:09 - İp: 151.***.**3.228
  ----------------

Cihan bey kanımıza giriyorsunuz gidip görmek için emeğine sağlık kutlarım ,sevgiler selamlar ..
Tarih: 22 Mayıs 2014, 22:28 - İp: 94.***.**5.170
  ----------------