Üye: kaserian, (1)
Ziyaretçi: 1387

Toplam Üye: 276974

Hayat Gailesi

Hayat Gailesi

Hayat Gailesi

Makina : Nikon D5100
Objektif / Filtre : Nikon AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G IF-ED
Kategoriler : Çalışan İnsan
Eklenme Tarihi : 29 Mayıs 2014
Görüntülenme : 354
Açıklama :

Tek kare kimine göre sanat kimine göre hayat gailesi

İp : 78.***.**2.103

Nikon Özel Teknik Sevis
Hayat Gailesi yorumları

Çok güzel bir slüet emek karesi olmuş. Kutlarım.
Tarih: 29 Mayıs 2014, 13:10 - İp: 151.***.**0.175
  ----------------

ERDİNCGULEC
KARENİ GÜZEL SUNMUŞUN..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 29 Mayıs 2014, 18:35 - İp: 85.***.**0.18
  ----------------

Alt taraftaki koyu bölge azaltılabilirdi .
Tebrik ederim , selamlar .
Tarih: 30 Mayıs 2014, 12:14 - İp: 46.***.**3.161
  ----------------

Silüeti güzel olmuş..
Bir miktar,sol ve alt kenardan krop iyi gidermiş,Selahattin abiye katılıyorum..
Tarih: 30 Mayıs 2014, 12:18 - İp: 81.***.**2.220
  ----------------

Kadraj seçiminiz dikkatleri çalışma merkezine odaklama açısından çok isabetli olmuş. Güzel bir silüyet çalışma. Bana göre oranlar güzel. Tebrikler ve elinize sağlık..
Tarih: 30 Mayıs 2014, 16:01 - İp: 88.***.**6.130
  ----------------

güzel bir silüet karesi.kutlarım Erdinç bey.selamlar.
Tarih: 30 Mayıs 2014, 20:43 - İp: 83.***.**3.98
  ----------------

ercanz

ercanz

Ellerinize sağlık güzel kare olmuş.
Tarih: 1 Haziran 2014, 20:54 - İp: 5.***.**9.232
  ----------------