Üye: ksondas, oktay2133, yavuzist, (3)
Ziyaretçi: 1185

Bu Ellerde Emek Var!

Bu Ellerde Emek Var!

Bu Ellerde Emek Var!

Makina : Olympus PEN E-PL5
Objektif / Filtre : Olympus Zuiko Digital ED 14-42mm F3.5-5.6
Eklenme Tarihi : 15 Haziran 2014
Görüntülenme : 453
Açıklama :

Yağdan,kirden kararmış bu ellerde emek, kazanılan parada alın teri var. Saygılarımla

İp : 95.***.**3.161

Nikon Özel Teknik Sevis
Bu Ellerde Emek Var! yorumları

BERDOZ76
AÇIN ÇOK İYİ..
Tarih: 15 Haziran 2014, 14:18 - İp: 85.***.**6.230
  ----------------

Güzel bir emek karesi ellerinize sağlık
Tarih: 15 Haziran 2014, 19:11 - İp: 78.***.**5.226
  ----------------

EMEĞİN GÜZEL FOTOĞRAFI...KUTLUYORUM...SELAMLAR HAKAN BEY...
Tarih: 15 Haziran 2014, 22:35 - İp: 94.***.**2.218
  ----------------

Tebrikler......esenlikler diliyorum...
Tarih: 15 Haziran 2014, 22:43 - İp: 212.***.**7.148
  ----------------

çok güzel çalışan karesi.
Tebrik ederim Hakan Bey,selamlar.
Tarih: 16 Haziran 2014, 19:31 - İp: 85.***.**4.98
  ----------------

Kutlarım..Selamlar..
Tarih: 16 Haziran 2014, 21:47 - İp: 85.***.**4.196
  ----------------

Hakan kardeşim çok güzel kare emeğe saygı kutluyorum ,selamlar sevgiler ..
Tarih: 17 Haziran 2014, 20:41 - İp: 94.***.**6.41
  ----------------

Hakan bey sizinde emeğinize sağlık,çok güzel karelemişsiniz,bende bu işi tam 40 sene yaptım İst şişli motor meslek 68-69 mezunuyum,saygılarımla emekli otomekaniker.ence.
Tarih: 4 Aralık 2015, 23:37 - İp: 176.***.**4.73
  ----------------

gorbi67

gorbi67

Tebrikler...Selamlar....
Tarih: 4 Aralık 2015, 23:51 - İp: 88.***.**4.68
  ----------------