Ziyaretçi: 586

Oku

Oku

Oku

Eklenme Tarihi : 18 Temmuz 2014
Görüntülenme : 290
Açıklama :

Kusurları ile

İp : 78.***.**4.139

Nikon Özel Teknik Sevis
Oku yorumları

Tünaydın Erdinç bey Camide Kuran okumak,kütüphanede kitap okumaya benzemez,tebrik ederim,güzel bir çekim sevgi ve selamlar
Tarih: 18 Temmuz 2014, 18:28 - İp: 93.***.**7.226
  ----------------

Tebrik ederim Erdinç Bey,selamlar.
Tarih: 19 Temmuz 2014, 19:01 - İp: 85.***.**2.37
  ----------------

Tarih: 21 Temmuz 2014, 19:44 - İp: 88.***.**6.156
  ----------------

Emeğinize,elinize,gözünüze sağlık....gönlünüzce olsun her şey...paylaşım için teşekkürler..
Tarih: 21 Temmuz 2014, 20:14 - İp: 195.***.**2.2
  ----------------

Güzel kompozisyon olmuş, ellerinize sağlık Erdinç bey tebrik ediyorum.
Tarih: 21 Temmuz 2014, 21:47 - İp: 213.***.**6.30
  ----------------

güzel kare.kutlarım Erdinç bey.selamlar.
Tarih: 22 Temmuz 2014, 20:07 - İp: 83.***.**2.233
  ----------------

Işık ve gölgenin verimli kullanıldığı güzel fotoğraf .
Tebrik ederim Erdinç Bey .
Tarih: 23 Temmuz 2014, 10:41 - İp: 46.***.**1.109
  ----------------