Üye: hural, yavuzist, (2)
Ziyaretçi: 720

Toplam Üye: 277505

Prensesim

Prensesim

emrahkaya

emrahkaya

Prensesim

Makina : Canon EOS 550D
Objektif / Filtre : Tamron 18-270mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD
Eklenme Tarihi : 2 Ağustos 2014
Görüntülenme : 917
Açıklama :

İyi seyirler...

İp : 149.***.**3.174

Nikon Özel Teknik Sevis
Prensesim yorumları

llazgin

llazgin

üye
(Amatör)

Batman

Renkler çok iyi.. Model de öyle tabi.. Ellerinize gören gözünüze sağlık çok beğendim. Selamlar
Tarih: 2 Ağustos 2014, 22:35 - İp: 88.***.**9.38
  ----------------

bgateser

bgateser

Tebrikler, güzel portre
Tarih: 2 Ağustos 2014, 23:06 - İp: 46.***.**7.58
  ----------------

esiroglu

esiroglu

Maşaallah çok tatlı ayrıca güzel kare emeğinize sağlık
Tarih: 2 Ağustos 2014, 23:34 - İp: 78.***.**5.158
  ----------------

EMRAHKAYA
Tarih: 3 Ağustos 2014, 00:09 - İp: 85.***.**8.223
  ----------------

cenkez

cenkez

Elinize sağlık lense rağmen çok başarılı olmuş..Maşallah çocuğunuz çok tatlı nazar değmesin ...Ayrıca saçta ki ışık ayarı mükemmel olmuş...
Tarih: 3 Ağustos 2014, 01:24 - İp: 5.***.**1.100
  ----------------

gfkfoto

gfkfoto

emeğinize sağlık güzel bir kare olmuş yumuşatıcı soft filtre kullanılmış gibi
Tarih: 27 Ağustos 2014, 09:18 - İp: 95.***.**8.102
  ----------------

Netlik biraz sıkıntılı olsa da modelin güzelliği ve kompozisyon güzel.
Tebrikler.
Tarih: 27 Ağustos 2014, 14:22 - İp: 78.***.**3.106
  ----------------