11 Aralık 2018, Salı

Üye: mustekaslan, can46100, karakalemugur, (3)
Ziyaretçi: 1449

Toplam Üye: 277509

Cocukluk Dersi

Cocukluk Dersi

turntablism

turntablism

Cocukluk Dersi

Eklenme Tarihi : 26 Ekim 2014
Görüntülenme : 329
Açıklama :

Makina: Bronica ETR
Lens: Zenzanon 50mm f/2.8
Film: Np22

Ilgi gormeyecek bir fotograf daha

İp : 46.***.**1.144

Cocukluk Dersi yorumları

Bazı fotoğraflar izleyenin gözünden kaçsada,fotoğrafçı önce kendi fotoğrafını sevmelidir diye düşünüyorum."Ilgi gormeyecek bir fotograf daha" yazısı, fotoğraf için biraz ağır olmuş.
turntablism tarzında güzel bir fotoğraf,keyifle izledim...
selamlarımla..
Tarih: 29 Ekim 2014, 23:18 - İp: 88.***.**8.243
  ----------------

Evet yorumsuz kalan bir sürü fotoğraf var,bunun bir sürü sebebi olabilir.Özne hep fotoğraf olmalı diye düşünüyorum.Fotoğraf forumlarında tabiki amaç paylaşmak,çektiğimiz fotoğrafları görücüye çıkarmak,eksiklerimiz görmek,yorumları dinlemek gibi... Bazen en güvendiğimiz çalışmalara istediğimiz yorumlar alamıyoruz.Beklenti içinde olmamak lazım diye düşünüyorum en azından benim düşüncem.
Ben şahsen fotoğraf çekmeyi çok ama çok seviyorum,evet paylaşım yaparak diğer gözlerin düşüncelerini almak istiyorum ama bazen olmuyor. Ama benim baktığım ilk yer "Görüntülenme" beni en çok mutlu eden yer orası,her bakan yorum yazmıyor ama sonuçta bakan birileri var... Bu yüzden bence hiç sıkıntı yapmayın.
Ben sizin tarzınızı seviyorum ama her zaman siteye giremiyorum girsemde her fotoğrafınıza yorum yapamıyorum,sizde benim fotoğraflarıma yorum yapmıyorsunuz mesela. Ama olsun dediğim gibi özne fotoğraf olsun,burasıda bir sergi salonu,biz sergilerimize devam edelim,bakan bakar yazan yazar...
selamlarımla..
Tarih: 30 Ekim 2014, 20:47 - İp: 88.***.**0.112
  ----------------

amac

amac

fotoğrafların keyif veriyor , sıklıkla portfolyosunu ziyaret ettiğim fotoğrafçılardan birisin..bu da ilgiyle izlediğim bir fotoğraf oldu ..selamlar..
Tarih: 30 Ekim 2014, 22:39 - İp: 88.***.**9.95
  ----------------