24 Haziran 2018, Pazar

Üye: ewerthn07, pnrcici, xsonsuz, krp26, (4)
Ziyaretçi: 981

safak1

safak1

Makina : Canon PowerShot A620
Eklenme Tarihi : 13 Kasım 2014
Görüntülenme : 396
Açıklama :

Giresun -Bulancak iskelesinde gün batımı. 30.05.2010

İp : 88.***.**8.235

Nikon Özel Teknik Sevis
Gün Batımı yorumları

Güzel bir gün batımı ama kadraj sola hayli yatık, ellerinize sağlık Şafak bey tebrik ediyorum.
Tarih: 14 Kasım 2014, 00:06 - İp: 78.***.**8.94
  ----------------

ETKİLEYİCİ TONLARDA SEYRİ KEYİFLİ BİR FOTOĞRAF...KUTLARIM ŞAFAK BEY...SELAMLAR...
Tarih: 14 Kasım 2014, 10:21 - İp: 78.***.**8.251
  ----------------

Fotoğrafı açtığımda "Şafak Bey Tekirdağ'a yavaş yavaş alışıyor" diye düşündüm ama fotoğraf Karadeni'de çekilmiş ...
Olsun daha önümüzde uzun fotoğraf günleri var .
Tebrik ederim Şafak Bey , selamlar .
Tarih: 14 Kasım 2014, 18:45 - İp: 212.***.**5.251
  ----------------

güzel çalışma emeğinize sağlık.
Tarih: 14 Kasım 2014, 20:13 - İp: 88.***.**9.117
  ----------------

Fikri beye katılarak elinize sağlık diyorum
Tarih: 15 Kasım 2014, 01:44 - İp: 78.***.**8.143
  ----------------

Güzel bir günbatımı kompozisyonu.Yatay kadraj daha yakışacakmış sanki..Elinize sağlık..Kutlarım
Tarih: 15 Kasım 2014, 23:35 - İp: 85.***.**3.167
  ----------------

SAFAK1
Tarih: 16 Kasım 2014, 00:04 - İp: 85.***.**7.189
  ----------------

Tebrikler.....
Tarih: 25 Kasım 2014, 19:35 - İp: 212.***.**7.113
  ----------------

Tonlarıyla güzel günbatımı.
Tarih: 25 Kasım 2014, 22:34 - İp: 88.***.**6.150
  ----------------