Üye: predatus, (1)
Ziyaretçi: 1105

Rızık

Rızık

Rızık

Eklenme Tarihi : 15 Kasım 2014
Görüntülenme : 378
Açıklama :

Kusurları ile

İp : 78.***.**0.232

Nikon Özel Teknik Sevis
Rızık yorumları

Güzel kare.
Tebrik ederim Erdinç Bey,selamlar.
Tarih: 15 Kasım 2014, 15:14 - İp: 85.***.**7.138
  ----------------

Merhaba Erdinç bey,çok iyi bir açı seçmişsiniz ve enfes bir kare tebrik ederim Arab kızları tatil yapıyorlar herhalde,nerden anladığımı sorarsanız el hareketleri yaparken arablara has bie hareket sevgi ve selamlar
Tarih: 15 Kasım 2014, 17:47 - İp: 93.***.**6.111
  ----------------

kuuzey

kuuzey

Renk geçişleri çok güzel,
kutlarım Erdinç Bey,selamlar..
Tarih: 15 Kasım 2014, 18:25 - İp: 141.***.**8.1
  ----------------

Kadraj biraz sıkışsa da güzel bir kare olmuş, ellerinize sağlık Erdinç bey tebrik ediyorum.
Tarih: 15 Kasım 2014, 20:03 - İp: 78.***.**2.124
  ----------------

Güzel çalışma kutlarım Erdinç bey selamlar
Tarih: 15 Kasım 2014, 20:39 - İp: 176.***.**2.17
  ----------------

Tebrikler..esenlikler...ışığınız bol olsun..
Tarih: 15 Kasım 2014, 21:33 - İp: 212.***.**6.178
  ----------------

Erdinç bey çok çok güzel kare eline sağlık ,selamlar iyi geceler ..
Tarih: 15 Kasım 2014, 22:31 - İp: 94.***.**1.14
  ----------------

Kutlrım..Elinize sağlık..Selamlar..
Tarih: 15 Kasım 2014, 23:30 - İp: 85.***.**3.167
  ----------------

ERDİNCGULEC
Tarih: 16 Kasım 2014, 00:00 - İp: 85.***.**7.189
  ----------------