Üye: istanbuldugun, tatli, mhmtsrtbs, ksondas, (4)
Ziyaretçi: 1311

Yazdan Kalma

Yazdan Kalma

efem21

efem21

Yazdan Kalma

Eklenme Tarihi : 30 Kasım 2014
Görüntülenme : 435
Açıklama :

güzel bahceden bir kare

İp : 95.***.**8.118

Nikon Özel Teknik Sevis
Yazdan Kalma yorumları

Kompozisyonu ve çekimi güzel kare.
Elinize sağlık Mustafa Bey,selamlar.
Tarih: 30 Kasım 2014, 08:45 - İp: 78.***.**4.89
  ----------------

EFEM21
Tarih: 30 Kasım 2014, 13:14 - İp: 85.***.**3.74
  ----------------

Mustafa bey kardeşim dalgaların hareket kattığı güzel kare eline sağlık ,selamlar iyi akşamlar ..
Tarih: 30 Kasım 2014, 17:37 - İp: 94.***.**2.176
  ----------------

güzel çalışma. emeğine sağlık.
Tarih: 30 Kasım 2014, 18:35 - İp: 88.***.**8.206
  ----------------

TONLAMASI İLE GÜZEL FOTOĞRAF...EMEĞİNİZE SAĞLIK MUSTAFA BEY...SELAMLAR...
Tarih: 30 Kasım 2014, 21:46 - İp: 94.***.**3.64
  ----------------

İzmirden güzel kare
gökyüzünün kompozisyona çok katkısı yok, bu nedenle bu boş alanın bir kısmı kadraj dışı tutuluplabilirmiş. Böylece ufuk çizgiside olması gereken oranlara kayarmış
tonlarda da biraz gri hakimiyeti, beyaz eksikliği var
emeğinize sağlık
Tarih: 30 Kasım 2014, 22:37 - İp: 178.***.**1.72
  ----------------

Güzel bir kare olmus, kadraj konusunda Selim'e katiliyorum, ellerinize saglik Mustafa bey tebrik ediyorum.
Tarih: 30 Kasım 2014, 23:05 - İp: 46.***.**6.108
  ----------------

güzel manzara tebrikler,selamlar...
Tarih: 30 Kasım 2014, 23:16 - İp: 176.***.**6.110
  ----------------

Eline sağlık.
Tarih: 1 Aralık 2014, 12:19 - İp: 85.***.**2.180
  ----------------

Gök yüzünde anlatılacak fazla bir şey yok , o yüzden gök yüzüne verilen yer azaltılmalıydı .
Sol üstteki imzanın göz kaçmasına neden olduğunu da söylemeliyim .
Tebrik ederim .
Tarih: 1 Aralık 2014, 14:10 - İp: 95.***.**4.83
  ----------------