Üye: sezgin72, fdiker, broge, ognctn, (4)
Ziyaretçi: 1126

İkili İlişkiler

İkili İlişkiler

İkili İlişkiler

Eklenme Tarihi : 27 Ocak 2015
Görüntülenme : 740
Açıklama :

2015

İp : 88.***.**8.86

Nikon Özel Teknik Sevis
İkili İlişkiler yorumları

güzel kare ,espirili isim
selamlar ,,
Tarih: 27 Ocak 2015, 20:36 - İp: 176.***.**0.249
  ----------------

zeynodeniz

zeynodeniz

Çok ilginç bir kare. Tebrik ederim. Selamlar.
Tarih: 27 Ocak 2015, 20:51 - İp: 78.***.**4.227
  ----------------

İkili ilişkilerin sağlam olacak ; hele komşularınla sorun yaşamayacaksın , onların evlerinde ne olup bittiğini merak etmeyecek , burnunu sokmayacaksın ...
Devletler için de geçerli bu , sokaktaki adam için de .
Hâlimiz ortada .
Tarih: 28 Ocak 2015, 08:10 - İp: 31.***.**4.37
  ----------------

tuncaycoskun

tuncaycoskun

Soldaki daha dertli gibi geldi bana ama nedense sağdaki içiyor sigarayı... Güzel çekim
Tarih: 28 Ocak 2015, 22:50 - İp: 94.***.**6.98
  ----------------

Cevdet bey kardeşim güzel kompozisyon hep set ifadeler gülmeyi unuttuk eline sağlık ,selamlar sevgiler .
Tarih: 29 Ocak 2015, 13:36 - İp: 176.***.**5.167
  ----------------