19 Haziran 2018, Salı

Üye: manguser, seyit1627, xsonsuz, oaygordu, (4)
Ziyaretçi: 1293

Ah Deniz

Ah Deniz

Ah Deniz

Eklenme Tarihi : 1 Mart 2015
Görüntülenme : 448
Açıklama :

Beğenilerinize.
Selam, Saygılar.

İp : 178.***.**6.106

Nikon Özel Teknik Sevis
Ah Deniz yorumları

Aynı kadrajda iki ayrı güzel kompozisyon, ayrı ayrı karelense nasıl olurdu acaba? yatık ışık güzel, açı biraz daha soldan olabilirmiydi? elbette yeri de görmek lazım, kadraj eğeri mi banamı öyle geldi tam çözemedim, böyle de çok güzel elbette, ellerinize sağlık İbrahim bey tebrik ediyorum.

#01.03.2015 17:15:54 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 1 Mart 2015, 17:15 - İp: 46.***.**6.108
  ----------------

İbrahim bey sevgili kardeşim kare mükemmeeeeeeeeeeel biraz sağa eğik ufuk çizgisi eline sağlık kutluyorum , selamlar sevgiler iyi akşamlar ..
Tarih: 1 Mart 2015, 20:14 - İp: 94.***.**3.204
  ----------------

Güzel kompozisyon.Kutlarım..Elinize sağlık..
Tarih: 1 Mart 2015, 22:44 - İp: 85.***.**8.160
  ----------------

Önde martı ve konağı, ilerde ardında bıraktığı izle balıkçı teknesi ve ikisinin ortasında yüzen diğer martı güzel üçgen kompozisyon olmuş
ufuk çizgisinde hafif bir eğiklik var biraz dikkat dağıtıyor
tonlarda da biraz beyaz eksik gibi
emeğinize sağlık

#02.03.2015 21:42:45 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 1 Mart 2015, 23:16 - İp: 195.***.**9.231
  ----------------

Konu ve kompozisyon güzel.
Elinize sağlık İbrahim Bey,selamlar.
Tarih: 2 Mart 2015, 06:26 - İp: 85.***.**8.229
  ----------------

tuncaycoskun

tuncaycoskun

İbrahim Bey, önde duran tekne mi küçük yoksa kuş mu büyük? İkisinin arasında alışagelmişin dışında bir oran var ki yansıma olmasa oraya photoshopla koymuşsunuz derim. Bence iyi yakalamışsınız. Ufuk çizgisindeki ufak eğrilik dışında kadrajdaki oranı keşke 1:1 civarında kalmasaymış. Gökyüzündeki bulutlar biraz daha belirgin de olsa tadından yenmezmiş gerçekten.
Tarih: 2 Mart 2015, 09:08 - İp: 88.***.**6.202
  ----------------

İBRAHİM.SAMGAR
ÇOK İYİ BİR KOMPOZİSYON..
TEBRİK EDERİM EVLAT.
FARUK FAYZİN AMCAN...
Tarih: 2 Mart 2015, 12:24 - İp: 88.***.**4.22
  ----------------

SEYRİ KEYİF VERENLERDEN...KUTLUYORUM İBRAHİM BEY...SELAM VE SEVGİLER....
Tarih: 2 Mart 2015, 13:13 - İp: 104.***.**3.12
  ----------------

sessizliğin resmi elinize sağlık Halil bey selamlar
Tarih: 2 Mart 2015, 23:49 - İp: 93.***.**6.218
  ----------------

Güzel çalışma kutlarım İbrahim bey...selamlarımla
Tarih: 4 Mart 2015, 15:39 - İp: 95.***.**0.127
  ----------------