Üye: src60, (1)
Ziyaretçi: 623

Toplam Üye: 277502

Uzak Hayaller.

Uzak Hayaller.

mila26

mila26

Uzak Hayaller.

Eklenme Tarihi : 19 Mart 2015
Görüntülenme : 400
Açıklama :

...

İp : 213.***.**3.244

Nikon Özel Teknik Sevis
Uzak Hayaller. yorumları

Nefis kadrajında çok çok güzel kompozisyon, ellerinize sağlık Necmi bey tebrik ediyorum.
Tarih: 19 Mart 2015, 23:46 - İp: 46.***.**6.108
  ----------------

Necmi bey güzel bir çekim kutlarım...
Tarih: 20 Mart 2015, 02:07 - İp: 176.***.**5.88
  ----------------

MİLA26
KAREN ÇOK GÜZEL OLMUŞ..
Tarih: 20 Mart 2015, 11:00 - İp: 88.***.**9.165
  ----------------

Necmi bey ben 18-200 mm Canon lens kullanıyorum, oldukça memnunum, daha önce 18-200 mm Sigma da kullandım o da çok iyi idi, 18-250 olursa ne sonuç verir kestiremiyorum, ama zoom aralığı büyüdükçe görüntüde bozulmalar olduğu sıkça konuşuluyor, eğer mutlaka alacaksanız 18-250 Sigmayı tercih edin derim ama yine de ekleyeyim bu kadar geniş bir aralığa ihtiyaç var mı? Şimdiden hayırlı olsun diyorum çok selamlar söylüyorum.
Tarih: 20 Mart 2015, 21:42 - İp: 46.***.**6.108
  ----------------

Necmi bey çok güzel çekim ve paylaşım kutlarım ,selamlar iyi akşamlar .
Tarih: 22 Mart 2015, 20:37 - İp: 94.***.**1.33
  ----------------

çok güzel kare..tebrikler.
Tarih: 23 Mart 2015, 09:02 - İp: 212.***.**8.2
  ----------------