Üye: feyyazbartin, micro2, (2)
Ziyaretçi: 491

Sürmeli Kervançulluğu

Sürmeli Kervançulluğu

Sürmeli Kervançulluğu

Makina : Canon EOS 7D Mark II
Eklenme Tarihi : 12 Nisan 2015
Görüntülenme : 387
Açıklama :

Selamlar

İp : 212.***.**2.28

Nikon Özel Teknik Sevis
Sürmeli Kervançulluğu yorumları

Nerede bu güzel yoksa Riva'da mı? nefis olmuş Sadık ellerine sağlık tebrik ediyorum.
Tarih: 12 Nisan 2015, 18:18 - İp: 46.***.**6.108
  ----------------

çok güzel
Tarih: 12 Nisan 2015, 20:01 - İp: 78.***.**1.139
  ----------------

Tarih: 12 Nisan 2015, 20:03 - İp: 88.***.**5.131
  ----------------

Tarih: 12 Nisan 2015, 20:43 - İp: 212.***.**6.148
  ----------------

Kuşçu olmasam da farklı bir tür,az gördüklerimizden diye yorum yapar oldum. temiz çekim olmuş
emeğinize sağlık
Tarih: 12 Nisan 2015, 22:11 - İp: 212.***.**7.37
  ----------------

süperrrrrrr
Tarih: 13 Nisan 2015, 08:54 - İp: 212.***.**8.2
  ----------------

ÇOK GÜZEL...KUTLUYORUM SADIK BEY...SELAMLAR...
Tarih: 13 Nisan 2015, 10:07 - İp: 78.***.**8.251
  ----------------

Çok güzel karelemissiniz. Emeğinize sağlık.
Tarih: 13 Nisan 2015, 10:23 - İp: 92.***.**7.82
  ----------------