Üye: prodersler, acizane, nihathayyo, (3)
Ziyaretçi: 575

Yuva Hazırlığı...

Yuva Hazırlığı...

tugrulelkut

tugrulelkut

Yuva Hazırlığı...

Eklenme Tarihi : 11 Mayıs 2015
Görüntülenme : 349
Açıklama :

görev yuva ....

İp : 88.***.**2.122

Nikon Özel Teknik Sevis
Yuva Hazırlığı... yorumları

hayallerimvar

hayallerimvar

güzel kare. kutlarım.
Tarih: 12 Mayıs 2015, 09:50 - İp: 212.***.**1.98
  ----------------

Tuğrul kardeşim çok güzel kompozisyon emeğine sağlık ,selamlar sevgiler.
Tarih: 12 Mayıs 2015, 12:45 - İp: 176.***.**5.167
  ----------------

güzel kare. tebrikler.
Tarih: 12 Mayıs 2015, 15:03 - İp: 212.***.**8.2
  ----------------

hayran olduğum bir olaydır. 1000 lerce defa yapıyorlar ya bunu.

çok iyi yakalamışsınız Tuğrul bey.
selamlar.
Tarih: 12 Mayıs 2015, 20:43 - İp: 95.***.**1.125
  ----------------

Tam yere yatılacak pozisyonmuş, güzel bir an karesi olmuş, ellerine sağlık Tuğrul tebrik ediyorum.
Tarih: 12 Mayıs 2015, 21:28 - İp: 46.***.**6.108
  ----------------

ben de çok rastlıyorum bu aralar gagasında yuva yapma hazırlığı için bişiler taşıyan kuşlara
güzel kare,selamlar,,
Tarih: 13 Mayıs 2015, 10:49 - İp: 176.***.**3.218
  ----------------