21 Haziran 2018, Perşembe

Üye: umutt35, easlar, muharremtopal, umutakbasss, ibrahimkara, meralime, (6)
Ziyaretçi: 1776

Toplam Üye: 276962

1. Murat Hüdavendigâr Camii İçi- Bursa

1.  Murat Hüdavendigâr Camii İçi- Bursa

yavuzca

yavuzca

1. Murat Hüdavendigâr Camii İçi- Bursa

Eklenme Tarihi : 9 Ocak 2016
Görüntülenme : 551
Açıklama :

Selamlarımla...

İp : 95.***.**5.32

Nikon Özel Teknik Sevis
1. Murat Hüdavendigâr Camii İçi- Bursa yorumları

Güzel iç mekan çekimi
dikeylerdeki fokal bozulma biraz daha kontrol edilse daha iyi olabilirmiş
tonlar çok güzel
ekeğinize sağlık Uğur bey
Tarih: 9 Ocak 2016, 20:13 - İp: 139.***.**7.228
  ----------------

Güzel bir iç mekan karesi, ellerinize sağlık Uğur bey tebrik ediyorum.
Tarih: 9 Ocak 2016, 21:04 - İp: 46.***.**6.108
  ----------------

Uğur bey çok güzel geniş açı dan çekim kutluyorum selamlar iyi geceler
Tarih: 9 Ocak 2016, 21:40 - İp: 94.***.**4.101
  ----------------

GÜZEL KARE.EMEĞİNİZE SAĞLIK.
Tarih: 9 Ocak 2016, 23:10 - İp: 212.***.**1.237
  ----------------