Ziyaretçi: 2167

Kariye Günlüğü

Kariye Günlüğü

Kariye Günlüğü

Makina : Canon EOS 70D
Objektif / Filtre : Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS
Kategoriler : Mimari
Eklenme Tarihi : 30 Ocak 2016
Görüntülenme : 357
Açıklama :

Kariye Müzesinden bir köşe,sağ tarafta Fotoğraf çeken yeğenim Bilgin,sevgiler selamlar sağlıkla kalın.ence.

İp : 176.***.**4.3

Nikon Özel Teknik Sevis
Kariye Günlüğü yorumları

kuuzey

kuuzey

Güzel pozlama,tebrikler..
Tarih: 31 Ocak 2016, 18:48 - İp: 151.***.**2.31
  ----------------

İyi akşamlar Engin bey,İstanbul'a gidersem uğrayacağım yerlerden de biri burası elinize sağlık selamlar
Tarih: 31 Ocak 2016, 21:34 - İp: 93.***.**1.253
  ----------------

yavuzca

yavuzca

Güzel çekim Engin bey. Tebrikler...
Tarih: 31 Ocak 2016, 21:44 - İp: 95.***.**6.55
  ----------------

Emeğinize sağlık, kutlarım.
Selamlar.
Tarih: 1 Şubat 2016, 16:35 - İp: 212.***.**1.7
  ----------------

Dokusu ve mimarisi çok güzel iç mekan çekimi...
Elinize sağlık Engin Bey,tebrik ediyorum.
Tarih: 2 Şubat 2016, 18:13 - İp: 81.***.**4.148
  ----------------

Renkler Kadrajinizdan cok güzel yansimis
tarihe isik sacan fotografnizi cok begendim
Engin Bey,Hayirli geceler Selamlar.
Tarih: 3 Şubat 2016, 03:06 - İp: 94.***.**2.93
  ----------------