18 Eylül 2018, Salı

Üye: phtographer, sezgin72, anteps, aufukg, (4)
Ziyaretçi: 588

Toplam Üye: 277236

Yağmur...

Yağmur...

turugaf

turugaf

Yağmur...

Eklenme Tarihi : 8 Şubat 2016
Görüntülenme : 393
Açıklama :

Giresun Espiye yağmurlu bir gün...

İp : 93.***.**0.6

Nikon Özel Teknik Sevis
Yağmur... yorumları

Turgut bey hayırlı akşamlar,güzel bir siyah&beyaz simetri,dengeli kare tebrikler,sevgilerle.ence.
Tarih: 8 Şubat 2016, 19:56 - İp: 195.***.**9.45
  ----------------

Çok çok güzel...
Kutlarım.
Tarih: 8 Şubat 2016, 23:00 - İp: 88.***.**4.32
  ----------------

Islak zemin ve derinlik fotografinizda cok güzel olmus
semsiyeli insan kadrajiniza noktayi koymus kisacasi
herseyiyyle cok güzel bir cekim olmus emeginize saglik.
Hayirli geceler selamlar.
Tarih: 9 Şubat 2016, 00:06 - İp: 92.***.**8.112
  ----------------

denizkey

denizkey

Çok başarılı bir fotoğraf. Tebrik ederim. Selamlar.
Tarih: 10 Şubat 2016, 11:14 - İp: 212.***.**2.210
  ----------------

Dengeli kadrajıyla iyi kompozisyon olmuş
emeğinize sağlık
Tarih: 13 Şubat 2016, 15:27 - İp: 46.***.**5.51
  ----------------