Üye: chuvak, cnrsag, anteps, (3)
Ziyaretçi: 978

Yalnızlık Ve Yağmur

Yalnızlık Ve Yağmur

Yalnızlık Ve Yağmur

Eklenme Tarihi : 27 Şubat 2016
Görüntülenme : 480
Açıklama :

Yalnız bir Nilüfer Çiçeğiydi.Üzerine yağmur yağıyordu...
Sevgi ve selamlar.

İp : 88.***.**2.255

Nikon Özel Teknik Sevis
Yalnızlık Ve Yağmur yorumları

Merhaba Mustafa bey kardeşim çok hoşuma gitti elinize sağlık iyi günler,selamlar
Tarih: 27 Şubat 2016, 13:46 - İp: 93.***.**1.253
  ----------------

Elinize sağlık..Kutlarım..Selamlar..
Tarih: 27 Şubat 2016, 14:53 - İp: 85.***.**6.235
  ----------------

Mustafa bey hayırlı günler selamlar,bazı zaman yalnızlıkta aranıyor güzel bir kare olmuş tebrikler,sevgilerimle.ence.
Tarih: 27 Şubat 2016, 16:56 - İp: 176.***.**0.228
  ----------------

Cok güzel bir cekim olmus Mustafa bey,
emeginize saglik.Hayirli günler selamlar.
Tarih: 28 Şubat 2016, 18:05 - İp: 92.***.**8.112
  ----------------

Güzel kare,kutlarım, emeğinize sağlık.
Tarih: 4 Mart 2016, 15:35 - İp: 212.***.**1.187
  ----------------

bedreddinizmir

bedreddinizmir

Güzel çalışma olmuş, elinize sağlık.
Tarih: 6 Mart 2016, 12:16 - İp: 78.***.**3.144
  ----------------