Üye: hural, mustekaslan, (2)
Ziyaretçi: 607

Pekmez

Pekmez

Pekmez

Eklenme Tarihi : 29 Nisan 2016
Görüntülenme : 1263
Açıklama :

Poyralı Köyü Ekim/2015

İp : 88.***.**1.158

Nikon Özel Teknik Sevis
Pekmez yorumları

Enver bey hayırlı günler selamlar,çok güzel bir an ve çekimi olmuş emeğinize sağlık tebrikler,sevgilerimle.ence.
Tarih: 29 Nisan 2016, 17:06 - İp: 212.***.**7.245
  ----------------

Kutlarım Enver...
Tarih: 29 Nisan 2016, 18:35 - İp: 85.***.**5.196
  ----------------

Kompozisyon ve kadrajınız çok güzel, siyah beyazda güzel olmuş, mankende çok şirin maşallah
Tarih: 29 Nisan 2016, 22:54 - İp: 178.***.**6.124
  ----------------

Güzel calısma.tebrikler
Tarih: 29 Nisan 2016, 23:36 - İp: 66.***.**1.251
  ----------------

güzel bir cekim.
Tarih: 2 Mayıs 2016, 22:46 - İp: 88.***.**2.70
  ----------------

karıştırdığı şey, kazana dev bi tava görüntüsü verince, küçük kız ve sözde tava tezat oluşturmuş.. güzel olmuş...
Tarih: 2 Mayıs 2016, 23:16 - İp: 85.***.**1.23
  ----------------

süper kare.
Tarih: 11 Mayıs 2016, 09:27 - İp: 212.***.**8.2
  ----------------

tugrulelkut

tugrulelkut

çok iyi abi , tebrikler.
Tarih: 11 Mayıs 2016, 10:54 - İp: 88.***.**4.233
  ----------------

osmndemir

osmndemir

Konuya ve ortama daha uygun bir modelle kevgirin içinden suyun aktığı dumanlar bir fotoğraf hayal ettim. Nacizane eleştirim...

#11.05.2016 16:06:39 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 11 Mayıs 2016, 15:57 - İp: 88.***.**3.103
  ----------------

GÜZEL ÇALIŞMA.TEBRİKLER.
Tarih: 12 Mayıs 2016, 16:16 - İp: 88.***.**4.117
  ----------------