Üye: mrtglr55, demirkan.ist, zalimsinyar, (3)
Ziyaretçi: 829

Ömür Dediğin..

Ömür Dediğin..

sabridemet

sabridemet

Ömür Dediğin..

Makina : Canon EOS 50D
Objektif / Filtre : Sigma 10-20mm F3.5 EX DC HSM
Kategoriler : Çalışan İnsan
Eklenme Tarihi : 30 Mayıs 2016
Görüntülenme : 490
Açıklama :

yılların kalay ustası ibrahim bey.

İp : 78.***.**0.51

Nikon Özel Teknik Sevis
Ömür Dediğin.. yorumları

Çok güzel çalışma. Emeğinize sağlık.
Tarih: 31 Mayıs 2016, 11:46 - İp: 151.***.**5.129
  ----------------

Sabri bey hayırlı günler selamlar,yılların mesleği artık yerini plastik,teflon,alüminyum,çeliklere bıraktı evlerde bakırlar dekor oldu,rahmetli anamın kapaklı bakır sahanda yaptığı sulu köftenin lezzeti hala damaklarımda,emeğinize sağlık güzel bir paylaşım olmuş tebrikler,öteki resminizde çok güzel,sevgilerimle.ence.

#31.05.2016 12:57:59 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 31 Mayıs 2016, 12:57 - İp: 195.***.**7.69
  ----------------

Henüz bizi biz yapan değerlerimizi kaybetmedik . Ne denir çıkmamış canda umut vardır .
Tarih: 1 Haziran 2016, 06:35 - İp: 5.***.**1.228
  ----------------