26 Eylül 2018, Çarşamba

Üye: tezcanh, sezgin72, (2)
Ziyaretçi: 4735

Toplam Üye: 277257

Horozçiçeği. 2

Horozçiçeği. 2

mmaayy

mmaayy

Horozçiçeği. 2

Makina : Nikon D7000
Objektif / Filtre : Nikon AF Nikkor 50mm f/1.8D
Kategoriler : Çiçekler (Evcil)
Eklenme Tarihi : 18 Haziran 2016
Görüntülenme : 1109
Açıklama :

Stack uygulanmıştır

İp : 31.***.**5.35

Nikon Özel Teknik Sevis
Horozçiçeği. 2 yorumları

İyi akşamlar Mehmet bey şahane bir renk cümbüşü tebrik ederim selamlar
Tarih: 20 Haziran 2016, 00:37 - İp: 88.***.**8.22
  ----------------

ÇOK GÜZEL VE NARİN BİR KARE. TEBRİKLER.
Tarih: 20 Haziran 2016, 13:48 - İp: 212.***.**8.2
  ----------------

ihtiyar

ihtiyar

Çok güzel bir zamanlama ve çekim,elinize sağlık,,,
Tarih: 20 Haziran 2016, 14:48 - İp: 88.***.**4.123
  ----------------

Çok güzel kare.Tebrikler Mehmet Bey
Tarih: 20 Haziran 2016, 16:24 - İp: 5.***.**5.231
  ----------------

çok hoş.
Tarih: 5 Temmuz 2016, 18:44 - İp: 88.***.**9.99
  ----------------

Mehmet ali bey sonuç çok güzel . 200 iso .3sn pozlama f11 ile kaç fotoğraf gerekti ?
Tarih: 9 Temmuz 2016, 02:07 - İp: 5.***.**7.99
  ----------------

Güzel bir makro çalışması, kutlarım.
Tarih: 9 Temmuz 2016, 12:19 - İp: 88.***.**7.3
  ----------------