24 Nisan 2017, Pazartesi

Üye: hayat_color, (1)
Ziyaretçi: 42735

Toplam Üye: 275389

Yalıçapkını

Yalıçapkını

pinar_10

pinar_10

Yalıçapkını

Eklenme Tarihi : 30 Kasım 2016
Görüntülenme : 1408
Açıklama :

Yorumlarınız değerlidir, selamlar...

İp : 95.***.**4.254

Nikon Özel Teknik Sevis
Yalıçapkını yorumları

Güzel kare olmuş Pınar hanım elinize sağlık
Tarih: 1 Aralık 2016, 10:25 - İp: 195.***.**3.51
  ----------------

Pınar hanım hayırlı akşamlar selamlar,resmi büyük hali ile siyah fonda seyrettim,mükemmel 3D gibi valla kutlarım,tebrikler sevgilerimle.ence.
Tarih: 1 Aralık 2016, 20:32 - İp: 92.***.**3.211
  ----------------

Emeğinize Görüşünüze Sağlık Pınar Hanım Çok Güzel..
Tarih: 1 Aralık 2016, 20:45 - İp: 78.***.**3.44
  ----------------

Tür ve kare çok güzel, bence biraz uzak kalmışssın bu da netliği biraz etkilemiş,madem ulaşabiliyorsun bu kuşu tekrarla bence, böyle küçük ötücü kuşlar için ideal çekim mesafesi 4-5 m, yani 400 mm yi 3m odaklama ayarına alarak çekmelisin, biraz daha dal ucu veya arka alanın daha temiz olduğu kompozisyonlar için ısrar et, öndeki o birkaç yaprak sonucu etkilemiş, emek verilen her kare güzeldir, ellerine sağlık Pınar tebrik ediyorum.
Tarih: 1 Aralık 2016, 20:54 - İp: 176.***.**8.132
  ----------------

Tarih: 26 Aralık 2016, 23:01 - İp: 85.***.**9.149
  ----------------

güzel tonlar güzel fotograf...
Tarih: 27 Aralık 2016, 14:02 - İp: 81.***.**5.18
  ----------------

masadudak

masadudak

Maalesef fon sadeliği şansı vermemiş yalıçapkını ancak yine de başarılı... Tebrikler
Tarih: 27 Aralık 2016, 14:41 - İp: 188.***.**2.94
  ----------------