Üye: mila26, murattok, s4lih, (3)
Ziyaretçi: 409

Toplam Üye: 276405

Ayderden

Ayderden

Ayderden

Makina : Nikon Coolpix L310
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Doğa
Eklenme Tarihi : 21 Aralık 2016
Görüntülenme : 583
Açıklama :

Ayderden bir yaz karesi
Şimdi yaklaşık bir metre civarında kar var.

İp : 212.***.**7.214

Nikon Özel Teknik Sevis
Ayderden yorumları

İsmail bey elinize sağlık, karadenizin her haresi güzel oluyor, selamlar
Tarih: 21 Aralık 2016, 14:35 - İp: 195.***.**3.51
  ----------------

İsmail bey hayırlı geceler selamlar,yalancıktan'da olsa derin bir nefes aldım resimdeki temiz hava sabaha kadar idare eder,emeğinize sağlık çok güzel,sevgilerimle.ence.
Tarih: 21 Aralık 2016, 23:07 - İp: 82.***.**3.228
  ----------------

Aslında imkan varsa tam oraya gitmenin zamanı, kar altında da çok hoş olacağını düşünüyorum, ellerine sağlık İsmail güzel bir kare olmuş.
Tarih: 22 Aralık 2016, 19:37 - İp: 176.***.**8.132
  ----------------

yuksek

yuksek

Harika bir doğa çalışması olmuş renk tonları nefis görünüyor kadraj seçimide güzel kullanılmış kutlarım sizi
Tarih: 1 Ağustos 2017, 18:24 - İp: 185.***.**8.12
  ----------------

OKSİJEN DEPOSU YURDUMUN GÜZEL KÖŞESİNDEN BİR CENNET MANZARASI DAHA.
Tarih: 20 Eylül 2017, 14:09 - İp: 212.***.**4.110
  ----------------