Üye: ke8ke, aydemir_06, kameraman..., fotomodelaj, 1numarauye, (5)
Ziyaretçi: 1191

ustakaptan

ustakaptan

Objektif / Filtre : Nikon AF-S DX VR Zoom-Nikkor 55-200mm f/4-5.6G IF-ED
Kategoriler : Kuşlar
Eklenme Tarihi : 10 Ocak 2017
Görüntülenme : 281
Açıklama :

Yorumlarınızı bekliyorum

İp : 213.***.**3.83

Nikon Özel Teknik Sevis
Martı yorumları

Arka alan biraz karışık dikkat dağıtıyor, ornito fotoğraflarını özellikle arka alan belirler, martı gibi olağan bir kuşu görüntülerken daha iyi bir açıyı kolaylıkla bulabilirsiniz, lensiniz kuş için yetersiz bence daha yaklaşmanız gerekiyor kuşa, biz 400 mm ile çekim yaparken 4-6m hedefliyoruz siz bence biraz daha yakın çekim yapmalısınız, ama yinede güzel bir kare ellerinize sağlık.
Tarih: 10 Ocak 2017, 18:48 - İp: 176.***.**8.132
  ----------------

Burak bey hayırlı akşamlar selamlar,net ve keskin bir çekim kutlarım,ama Fikri bey'in yazdıklarının tamamına bende katılıyorum,sevgilerimle.ence.
Tarih: 10 Ocak 2017, 23:00 - İp: 82.***.**6.132
  ----------------

Evet bu güzel kareyi önemsedim, çünkü kadrajı güzel kurallara uygun emek ve istek görünüyor, bence devam çok daha iyi kareler gelecek, ellerinize sağlık.
Tarih: 11 Ocak 2017, 19:06 - İp: 176.***.**8.132
  ----------------

berkndlpc

berkndlpc

çok hoş bi kare tebrik ederim saygılarımla göz perdesi flan çok hoş olmuş
Tarih: 11 Ocak 2017, 20:23 - İp: 94.***.**1.191
  ----------------