Ziyaretçi: 1071

Akrobat

Akrobat

Akrobat

Meyveler
Eklenme Tarihi : 28 Mart 2017
Görüntülenme : 220
Açıklama :

Parktan topladığım çiçekler arasından çıktı 6-7 mm çapında çok hareketli bir yavru parka gei bıraktım
kendi yaptığım 10x lup mercek diyafram ayarlı macro lens ile deneme fırsatını buldum .

İp : 88.***.**7.183

Nikon Özel Teknik Sevis
Akrobat yorumları

Çok güzel başarılı çalışma. Tebrikler
Tarih: 29 Mart 2017, 18:45 - İp: 31.***.**1.34
  ----------------

Salyangoz fotoğrafının şirini olmuş .
Tarih: 29 Mart 2017, 18:50 - İp: 5.***.**1.113
  ----------------

sibelcknr

sibelcknr

Emeğinize sağlık...Çok güzel...
Tarih: 30 Mart 2017, 16:14 - İp: 78.***.**4.229
  ----------------

Renkler ve kompozisyon çok güzel.
Başarılı bir çalışma.
Yavuz Bey elinize sağlık.
Tarih: 30 Mart 2017, 17:15 - İp: 85.***.**8.179
  ----------------

Mükemmel animasyon tadinda bir fotograf cekimi
kapak olmayi hak ediyor.Emeginize saglik.
Tarih: 1 Nisan 2017, 19:20 - İp: 92.***.**3.36
  ----------------