22 Temmuz 2017, Cumartesi

Üye: berdoz76, emin_ustun, muay, muryefte59, (4)
Ziyaretçi: 553

Toplam Üye: 275773

Alanya Kalesi

Alanya Kalesi

Alanya Kalesi

Eklenme Tarihi : 19 Nisan 2017
Görüntülenme : 134
Açıklama :

İp : 46.***.**7.247

Nikon Özel Teknik Sevis
Alanya Kalesi yorumları

Tam boyut olarak izlendiğinde harika görünen, açısı ve kadrajıyla birlikte bir bütün olarak harika bir manzara fotoğrafı olmuş Kemal Bey. Tebrikler ve elinize sağlık. Bu arada benim gibi siteden biraz uzak kalan üyelerden olduğunuz gözümden kaçmadı. Bol fotoğraflı ve sağlıklı günler dileklerimle..
Tarih: 19 Nisan 2017, 08:55 - İp: 88.***.**6.130
  ----------------

Nefis olmuş manzara Kemal ellerine sağlık, seni tekrar gördüğüme çok sevindim.
Tarih: 19 Nisan 2017, 09:36 - İp: 176.***.**2.138
  ----------------

Emeğinize sağlık, iyi haftalar..

Selamlarımla..
Tarih: 19 Nisan 2017, 10:21 - İp: 176.***.**0.33
  ----------------

Cok güzel bir cekim olmus Kemal bey,emeginize saglik.
Hayirli aksamlar selamlar saygilar.
Tarih: 20 Nisan 2017, 18:51 - İp: 92.***.**3.36
  ----------------