Üye: topcu53, ercan43, fdiker, (3)
Ziyaretçi: 908

Sema’ Ya Bakış

Sema’ Ya Bakış

Sema’ Ya Bakış

Makina : Nikon D80
Objektif / Filtre : Nikon AF Nikkor 50mm f/1.8D
Eklenme Tarihi : 9 Mayıs 2017
Görüntülenme : 156
Açıklama :

Keyifli seyirler.

İp : 195.***.**1.57

Nikon Özel Teknik Sevis
Sema’ Ya Bakış yorumları

Rafet bey hayırlı günler selamlar, güzel bir bakış açısıyla başarılı bir çekim olmuş kutluyorum sizi, sevgilerimle.ence.
Tarih: 9 Mayıs 2017, 07:30 - İp: 92.***.**3.130
  ----------------

Tarih: 9 Mayıs 2017, 07:44 - İp: 46.***.**7.37
  ----------------

Açı tercihi,görüntü ve kompozisyon çok güzel.
Rafet Bey ellerinize sağlık.
Tarih: 9 Mayıs 2017, 17:01 - İp: 85.***.**1.225
  ----------------

Güzel bir bahar fotoğrafı olmuş elinize sağlık.selamlar..
Tarih: 9 Mayıs 2017, 17:51 - İp: 95.***.**5.112
  ----------------

Cok güzel bir cekim olmus Rafet Bey,emeginize saglik.
Hayirli aksamlar selamlar saygilar.
Tarih: 9 Mayıs 2017, 20:52 - İp: 92.***.**3.36
  ----------------

Çok çok güzel, ellerinize sağlık Rafet hocam.
Tarih: 9 Mayıs 2017, 20:57 - İp: 24.***.**1.143
  ----------------

Bakış açısı ve pozlama oldukça iyi. Tebrikler...
Tarih: 10 Mayıs 2017, 12:59 - İp: 78.***.**3.99
  ----------------