11 Aralık 2017, Pazartesi

Üye: nzsentosun, akkaymaz, (2)
Ziyaretçi: 5044

Toplam Üye: 276277

Doğa Candır

Doğa Candır

Doğa Candır

Eklenme Tarihi : 22 Mayıs 2017
Görüntülenme : 221
Açıklama :

Kuzeydoğu Bolu
Henüz edindiğim 18-55 kit lensi listemde olmadığı için seçemiyorum. Bu çekimde kullanıldı.

İp : 91.***.**0.35

Nikon Özel Teknik Sevis
Doğa Candır yorumları

Cok güzel bir cekim olmus Zafer bey,emeginize saglik.
Yanlislik icin özür dilerim efendim

#23.05.2017 18:05:51 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 23 Mayıs 2017, 00:35 - İp: 92.***.**3.36
  ----------------

Tebrik ediyorum...emeğinize sağlık......
Tarih: 25 Mayıs 2017, 16:39 - İp: 88.***.**0.48
  ----------------

ön plandaki çürümeye yüz tutmuş koyu renkli detayları son derece belirsiz ağacın bu şekilde kadrajda yer almasına hiç gerek yokmuş.şayet üstünde tünemiş bir kuşa yada diğer bir canlı olsaydı belki bir anlam kazanırdı kadrajnız.Arka plan oldukça güzelmiş, keşke sadece arka plana odaklansaymışınız..

Emeğinize sağlık Zafer bey,

selamlarımla..

#26.05.2017 12:50:29 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 26 Mayıs 2017, 12:47 - İp: 92.***.**8.98
  ----------------

momo72

momo72

Cok güzel olmus,elinize saglik.
Tarih: 26 Mayıs 2017, 13:29 - İp: 84.***.**1.12
  ----------------