Üye: xsonsuz, garage212, fdiker, baracuda9, lord74, (5)
Ziyaretçi: 616

Göz Kaşınması

Göz Kaşınması

Göz Kaşınması

Makina : Nikon D7000
Objektif / Filtre : Nikon AF-S DX NIKKOR 55-300mm F/4.5-5.6G ED VR
Eklenme Tarihi : 23 Mayıs 2017
Görüntülenme : 195
Açıklama :

İzleyen yorumlayan tüm Nf ailesine selamlar ..

İp : 95.***.**0.70

Nikon Özel Teknik Sevis
Göz Kaşınması yorumları

Cok cok güzel bir cekim olmus Yavuz bey,emeginize saglik.
Hayirli geceler selamlar saygilar.
Tarih: 23 Mayıs 2017, 22:45 - İp: 92.***.**3.36
  ----------------

Hareket çok güzel yakalanmış.
Kır çiçeği de kompozisyona ayrı bir tat veriyor.
Yavuz Bey ellerinize sağlık.
Tebrik ediyorum.
Tarih: 24 Mayıs 2017, 19:33 - İp: 85.***.**1.188
  ----------------

Tebrik ediyorum....
Tarih: 24 Mayıs 2017, 21:50 - İp: 88.***.**0.48
  ----------------

Elinize sağlık..Kutlarım..Selamlar..
Tarih: 26 Mayıs 2017, 13:36 - İp: 85.***.**1.111
  ----------------

kayseri

kayseri

Bazı anlar vardır ki yakalamak şanstır,siz de o şansı iyi değerlendirmişsiniz.
Tarih: 21 Haziran 2017, 01:06 - İp: 85.***.**2.56
  ----------------

bor51

bor51

Güzel bir kare tebrikler.Selamlar
Tarih: 22 Haziran 2017, 02:51 - İp: 46.***.**9.37
  ----------------