Üye: dramazan682, ilhamiinderin, muryefte59, ssmdmr, (4)
Ziyaretçi: 964

Mekke / Harem-i Şerif

Mekke / Harem-i Şerif

Mekke / Harem-i Şerif

Makina : Canon PowerShot G9
Eklenme Tarihi : 26 Mayıs 2017
Görüntülenme : 105
Açıklama :

Ramazan Ayınız Mübarek Olsun . . .

İp : 85.***.**3.144

Nikon Özel Teknik Sevis
Mekke / Harem-i Şerif yorumları

Güzel bir cekim olmus Seyfi bey,emeginize saglik.
Hayirli günler selamlar.Sizinde Ramazani serifiniz mübarek olsun.
Tarih: 27 Mayıs 2017, 17:08 - İp: 92.***.**3.36
  ----------------

Hayırlı ramazanlar .
Tarih: 27 Mayıs 2017, 22:52 - İp: 5.***.**9.193
  ----------------

berkndlpc

berkndlpc

muhteşem.
Tarih: 28 Mayıs 2017, 10:42 - İp: 217.***.**4.6
  ----------------

Ayın anlam ve önemine yakışan bir kare olmuş. Tebrikler...
Tarih: 29 Mayıs 2017, 09:25 - İp: 78.***.**3.99
  ----------------

aquamarin

aquamarin

Yönümüz...
Tarih: 29 Mayıs 2017, 10:38 - İp: 195.***.**4.82
  ----------------

Kabe ve etrafında tavaf edenler özellikle düşük enstantane ile bilerek güzel fotoğraflanmış. Kutlarım.
Tarih: 29 Mayıs 2017, 21:17 - İp: 78.***.**3.39
  ----------------