Üye: lostcity, muhtemelen, kayseri, topcu53, muay, dortkonak, (6)
Ziyaretçi: 4927

Laleler 3

Laleler 3

hanzade4

hanzade4

Laleler 3

Makina : Fujifilm X-E1
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Çiçekler (Evcil)
Eklenme Tarihi : 9 Haziran 2017
Görüntülenme : 170
Açıklama :

Seyrinize...

İp : 195.***.**5.38

Nikon Özel Teknik Sevis
Laleler 3 yorumları

Hayırlı geceler selamlar,güzel bir görüntü arz ediyor emeğinize sağlık,sevgilerimle.ence.
Tarih: 10 Haziran 2017, 00:04 - İp: 176.***.**4.185
  ----------------

Sıcak,canlı ve güzel...
Ellerinize sağlık.
Tarih: 10 Haziran 2017, 06:54 - İp: 81.***.**9.109
  ----------------

Cok güzel bir cekim olmus,emeginize saglik.
Hayirli aksamlar selamlar.
Tarih: 10 Haziran 2017, 21:45 - İp: 92.***.**3.36
  ----------------

Keşke makinayı biraz daha yukarı açılı tutmuş olsaydınız. Uzak plandaki cümbüş karenize çok daha fazla katkı sağalmayacakmış. Güzel bir kare olmuş. Elinize sağlık...
Tarih: 17 Haziran 2017, 15:50 - İp: 78.***.**3.99
  ----------------