Üye: mvrat, lord74, baracuda9, mahkum, (4)
Ziyaretçi: 5328

Sincap

Sincap

santamonica

santamonica

Sincap

Makina : Nikon D810
Objektif / Filtre : Nikon AF-S Nikkor 70-200mm f/2.8G ED VR II
Kategoriler : Hayvanlar (Evcil)
Eklenme Tarihi : 24 Haziran 2017
Görüntülenme : 134
Açıklama :

sincap arkadaş aşağıda kimse yokken keyifle yemeğini yiyordu

İp : 78.***.**0.195

Nikon Özel Teknik Sevis
Sincap yorumları

Selamlarimla saglicakla kaliniz.
Tarih: 24 Haziran 2017, 22:59 - İp: 92.***.**3.36
  ----------------

Güzel kayıt, Emin Bey! Diffuz ışığın olumsuzluğuna rağmen, konunun netliği tam kıvamında. Arka plan ezik. Sincabın baktığı kısımda, yani önünde daha büyük alan bırakılmalıydı. Yerdeki sincabın, onunla aynı seviyede bir açıdan çekilmiş olması çok dikkate değerdir. Kutlu olsun! Teşekkürlerimle selamlarım.
Tarih: 25 Haziran 2017, 13:23 - İp: 88.***.**6.55
  ----------------

Emin bey hayırlı günler selamlar,güzel bir çekim emeğinize sağlık,sevgilerimle.
Tarih: 25 Haziran 2017, 18:17 - İp: 82.***.**4.201
  ----------------

senn_b

senn_b

çok iyi an'lama; .. tebrikler, selâmlar
Tarih: 26 Haziran 2017, 09:42 - İp: 109.***.**3.92
  ----------------