Üye: obsesifnes, azacemi, (2)
Ziyaretçi: 1300

Kocayayla’da Akşam..

Kocayayla’da Akşam..

Kocayayla’da Akşam..

Eklenme Tarihi : 9 Ağustos 2017
Görüntülenme : 140
Açıklama :

AKŞAM HERYERDE AKŞAM AMA RENKLER FARKLI...

KOCAYAYLA // KELES // BURSA - TEMMUZ 2017

İp : 212.***.**1.123

Nikon Özel Teknik Sevis
Kocayayla’da Akşam.. yorumları

Sukuneti hissettiren güzel bir kare olmuş, ellerinize sağlık Nazif bey.
Tarih: 10 Ağustos 2017, 22:18 - İp: 95.***.**7.210
  ----------------

O teller olmasaymış iyi olacakmış, onlardan kurtulma imkanı yokmuydu acaba? Birçok yerde fotoğrafçıların baş belasıdır o teller.
Tarih: 11 Ağustos 2017, 11:34 - İp: 95.***.**6.137
  ----------------

EMEĞİNİZE SAĞLIK NAZİF BEY...
GÜZEL BİR MANZARA RESMİ OLMUŞ.
Tarih: 11 Ağustos 2017, 12:54 - İp: 212.***.**4.110
  ----------------

Cok güzel bir cekim olmus Nazif bey,emeginize saglik.
Hayirli geceler selamlar saygilar.
Tarih: 12 Ağustos 2017, 01:46 - İp: 95.***.**1.15
  ----------------

gitimat

gitimat

Çook güzel tebrikler gerçekten. (Birde heryerde karşımıza çıkan medeniyet kaşesi teller kadraja girmeseimiş. Ama inanının önce fotoğraf sonra dikkatli kakınca kaşe görünüyor. Tebrikler.
Tarih: 15 Ağustos 2017, 20:07 - İp: 5.***.**2.72
  ----------------

Güzel bir gün batımı.
Nazif Bey ellerinize sağlık.
Tarih: 16 Ağustos 2017, 06:53 - İp: 78.***.**2.130
  ----------------

Tebrikler , tonlar güzel görünüyor .
Tarih: 16 Ağustos 2017, 13:24 - İp: 31.***.**8.23
  ----------------