14 Aralık 2018, Cuma

Ziyaretçi: 701

Toplam Üye: 277515

Sanduka

Sanduka

Sanduka

Makina : Canon EOS M
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Kapılar & Pencereler
Kültürel Miraslarımız
Eklenme Tarihi : 16 Kasım 2017
Görüntülenme : 241
Açıklama :

Sultan Yavuz Selim hanın türbesindeki sanduka .

İp : 5.***.**7.123

Nikon Özel Teknik Sevis
Sanduka yorumları

Fotoğrafın adı sanduka olmasına rağmen, kapı kanatları çok daha ilgi çekici. İşçilik muazzam. Umarım kapı detayı da vardır elinizde. Başarılı bir fotoğraf. Tebrikler.
Saygılar.
Tarih: 16 Kasım 2017, 09:24 - İp: 85.***.**6.66
  ----------------

Kaftanı cam bölmenin üzerinde miydi ? Çok spekülasyon yaratılmıştı o kaftan için. Zaten o camekanda o kaftan için hazırlandı. Güzel bir kare olmuş. Elinize sağlık...
Tarih: 16 Kasım 2017, 10:13 - İp: 78.***.**3.99
  ----------------

Sevgili kardeşim çok güzel paylaşım emeğine sağlık kutluyorum ,selamlar iyi günler dilerim .
Tarih: 16 Kasım 2017, 12:13 - İp: 176.***.**5.167
  ----------------

Buda cok Güzel bir fotograf cekimi olmus USTA,emeginize saglik.
Hayirli aksamlar selamlar saygilar.
Tarih: 16 Kasım 2017, 18:51 - İp: 178.***.**8.239
  ----------------

Ellerinize sağlık güzel bir kadraj,güzel bir fotoğraf paylaşmışsınız.
Tarih: 23 Kasım 2017, 21:43 - İp: 24.***.**2.28
  ----------------