Üye: fdiker, hamitcolak, sahan09, mehmet.87, (4)
Ziyaretçi: 1073

Ayasofya-19

Ayasofya-19

Ayasofya-19

Eklenme Tarihi : 1 Aralık 2017
Görüntülenme : 167
Açıklama :

Ayasofya ...

İp : 78.***.**3.99

Nikon Özel Teknik Sevis
Ayasofya-19 yorumları

Sayenizde Ayasofya'yı her açıdan izliyoruz. Yine çok güzel bir fotoğraf. Tebrikler.
Saygılar.
Tarih: 1 Aralık 2017, 13:20 - İp: 78.***.**5.51
  ----------------

Çekim açısı ve kompozisyon çok güzel olmuş.
Elinize ve emeğinize sağlık Sezgin Bey.
Tebrik ediyorum.
Tarih: 1 Aralık 2017, 18:47 - İp: 85.***.**2.107
  ----------------

Güzel bir Ayasofya, İstanbul karesi olmuş, ellerinize sağlık Sezgin bey.
Tarih: 1 Aralık 2017, 20:15 - İp: 24.***.**1.143
  ----------------

Cok Güzel bir fotograf cekimi olmus Sezgin Bey,emeginize saglik.
Hayirli aksamlar selamlar saygilar.
Tarih: 1 Aralık 2017, 21:20 - İp: 178.***.**8.239
  ----------------

Sezgin bey , kartpostal gibi çok güzel . Hava sıcakken mutlaka buralara gitmeli .
Tarih: 2 Aralık 2017, 01:05 - İp: 46.***.**4.20
  ----------------

ekincel

ekincel

Çok güzel bir Ayasofya karesi olmuş. elinize sağlık.
Tarih: 2 Aralık 2017, 03:18 - İp: 88.***.**5.243
  ----------------