Üye: chanelhayati, dekorfotograf, ertugrulkoca, emrecan024, (4)
Ziyaretçi: 1053

Toplam Üye: 276413

Güz Bitti...

Güz Bitti...

erna

erna

Güz Bitti...

Makina : Canon EOS 40D
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Sonbahar
Eklenme Tarihi : 10 Aralık 2017
Görüntülenme : 148
Açıklama :

Ve bir sonbahar daha geçiyor ömrümüzden...

İp : 176.***.**0.197

Nikon Özel Teknik Sevis
Güz Bitti... yorumları

Sonbaharın nefis tonlarında kompozisyonuyla çok çok güzel, ellerinize sağlık Erna hanım.
Tarih: 10 Aralık 2017, 13:32 - İp: 24.***.**1.143
  ----------------

Çok hoş kare tebrikler
Tarih: 10 Aralık 2017, 15:26 - İp: 78.***.**0.149
  ----------------

Çok güzel bir sonbahar fotoğrafı. Tebrikler.
Saygılar.
Tarih: 10 Aralık 2017, 17:06 - İp: 62.***.**9.170
  ----------------

Cok Güzel bir fotograf cekimi olmus,emeginize saglik.
Hayirli aksamlar selamlar saygilar.
Tarih: 10 Aralık 2017, 20:44 - İp: 178.***.**8.239
  ----------------

Masalsı bir kare olmuş. Tebrikler...
Tarih: 11 Aralık 2017, 09:13 - İp: 78.***.**3.99
  ----------------

cucu1907

cucu1907

Merhabalar......
Bir fotoğrafın fotoğraf olması için canlılık açısından da bulunması gereken 3 renk kırmızı-sarı-yeşil....
3 renkde çok güzel yerleşmiş kadraja.Her ne kadar merdiven burada ana tema benim siz renklere ne oluyor desede onun söylenmesini sadece kendisi duyar.... Çok beğendim ama ısrarla nazarlık bir şeyler arıyorum ilerdeki fotolarınıza nazar değmemesi için......bulmaya çalışıyorum ve buldum...Keşke sağdaki yarım bırakılan merdiven kadraja girmeseydi...ohhh rahatladım...ELİNİZE VE GÖZÜNÜZE SAĞLIK çok güzel bir kare...

#19.12.2017 16:50:45 tarihinde düzenlendi.
Tarih: 19 Aralık 2017, 16:49 - İp: 85.***.**6.16
  ----------------

cucu1907

cucu1907

oh neyse kızmadığınıza sevindim sarılı yeşilli kırmızılı günler dilerim
Tarih: 27 Aralık 2017, 12:02 - İp: 85.***.**6.16
  ----------------

soma45

soma45

Çok iyi...Tebrik ederim.Selamlarımla.
Tarih: 27 Aralık 2017, 13:42 - İp: 88.***.**0.229
  ----------------

Çok güzel kare tebrikler
Tarih: 27 Aralık 2017, 15:25 - İp: 212.***.**8.204
  ----------------

hoş güzel fotoğraf emeğinize sağlık.
Tarih: 21 Ocak 2018, 12:22 - İp: 81.***.**5.250
  ----------------