23 Ekim 2018, Salı

Üye: tatli, yigiterdem, gamze66, (3)
Ziyaretçi: 1079

Tozlaşmalar Zamanı..

Tozlaşmalar  Zamanı..

Tozlaşmalar Zamanı..

Makina : Canon EOS 450D
Objektif / Filtre : Canon EF 100mm f/2.8 Macro USM
Kategoriler : Böcek
Eklenme Tarihi : 14 Aralık 2017
Görüntülenme : 188
Açıklama :

.....

İp : 88.***.**1.83

Nikon Özel Teknik Sevis
Tozlaşmalar Zamanı.. yorumları

Yine sizden alıştığımız güzel fotoğraflardan biri. Tebrikler.
Saygılar.
Tarih: 14 Aralık 2017, 09:59 - İp: 78.***.**7.42
  ----------------

çok güzel,,
Tarih: 14 Aralık 2017, 11:59 - İp: 176.***.**7.117
  ----------------

Cok Güzel bir fotograf cekimi olmus Serafettin Hocam,emeginize saglik.
Hayirli aksamlar selamlar saygilar.
Tarih: 14 Aralık 2017, 20:29 - İp: 178.***.**2.86
  ----------------

Sevgili hocam çekimlerinizi zevkle takip ediyorum emeğine sağlık ,selamlar iyi akşamlar .
Tarih: 14 Aralık 2017, 20:47 - İp: 94.***.**3.68
  ----------------

Çok çok güzel.
Ellerinize sağlık Şerafettin Bey.
Tebrik ediyorum.
Tarih: 15 Aralık 2017, 07:18 - İp: 88.***.**4.28
  ----------------

EMEĞİNİZE SAĞLIK...SELAMLAR...
Tarih: 15 Aralık 2017, 19:22 - İp: 195.***.**1.192
  ----------------

Çok net ve güzel bir yakın çekim olmuş, ellerinize sağlık Şerafettin hocam.
Tarih: 15 Aralık 2017, 20:45 - İp: 24.***.**1.143
  ----------------

Renk tonları ve kadraj içi yerleşimi ile birlikte güzel bir kare olmuş hocam..
Tarih: 16 Aralık 2017, 19:15 - İp: 78.***.**0.101
  ----------------

Harika.
Kutlarım.
Sevgiler.
Tarih: 17 Aralık 2017, 21:09 - İp: 188.***.**9.65
  ----------------