Üye: mvrat, rezzanarpaci, (2)
Ziyaretçi: 1388

Toplam Üye: 276210

Su İzi

Su İzi

Su İzi

Makina : Nikon D70
Objektif / Filtre :
Kategoriler : Diğer
Eklenme Tarihi : 30 Ağustos 2006
Görüntülenme : 1765
Açıklama :

Pazar Günü FFC deki arkadaşlarla yaptığımız Sapanca gezisinde Kocaeli Sapanca Su kayağı Spor Kulübü' nün yaptığı özel gösteriden bir enstantane.

İp : 85.***.**2.81

Nikon Özel Teknik Sevis
Su İzi yorumları

eastwood

eastwood

tebrikler güzel iş çıkarmışsın abi
saygılar
Tarih: 30 Ağustos 2006, 14:29 - İp: 85.***.**4.182
  ----------------

haticekiz

haticekiz

ABİM,ELİNE SAĞLIK GÜZEL YAKALAMMIŞSIN..ÇOK GÜZELDİ..SEVGİLER :
Tarih: 30 Ağustos 2006, 14:35 - İp: 88.***.**4.46
  ----------------

has.hiz

has.hiz

sadık hocam muhteşem olmuş.elinize,yüreğinize sağlık.
Tarih: 30 Ağustos 2006, 14:35 - İp: 85.***.**8.244
  ----------------

mustafaipek

mustafaipek

merhabalar hocam
aynı kare bendede var benimki daha güzel

şaka bi yana tebrikler
Tarih: 30 Ağustos 2006, 14:36 - İp: 85.***.**5.247
  ----------------

TEBRİKLER...

ÇOK HOŞ...

Tarih: 30 Ağustos 2006, 14:50 - İp: 85.***.**5.252
  ----------------

ELİNİZE SAĞLIK ÇOK GÜZEL.
Tarih: 30 Ağustos 2006, 14:55 - İp: 81.***.**4.173
  ----------------

efendy

efendy

Eline sağlık Sadık Hocam.Selamlar...
Tarih: 30 Ağustos 2006, 15:05 - İp: 88.***.**7.134
  ----------------

ozelbil

ozelbil

çok şık bir çalışma olmuş sadık bey elinize sağlık selamlar..
Tarih: 30 Ağustos 2006, 15:09 - İp: 81.***.**5.156
  ----------------

mustafa ku

mustafa ku

hatice hanımdan sonra sizdende böyle güzel bir çalışma görünce imkanlarımızın kısıtlılığından. dolayı üzüntüye kapılsakda bu kadar güzel esrleri görmek memnun ediyor. ve yol gösteriyor. teşekkürler [>:D ]
Tarih: 30 Ağustos 2006, 15:13 - İp: 85.***.**7.255
  ----------------

201109

201109

Güzel
Tarih: 30 Ağustos 2006, 15:47 - İp: 85.***.**1.39
  ----------------