10 Aralık 2019, Salı

Üye: vilah, prodersler, atakanarnisa, (3)
Ziyaretçi: 849

Toplam Üye: 278601

Murat Aksoy

anteps

Adı Soyadı : Murat Aksoy
Şehir : Gaziantep
Meslek : Tekstil
E-posta : Görüntülenmesini istememiş
Üyelik Tarihi : 11 Ekim 2016, Salı
Fotoğraf Sayısı : 137
Yaptığı Yorum : 2344
Donanım :

--------
Profil : EN BÜYÜK MEZİYET,İNSAN KALABİLMEK!
İnsan doğabilmek mi, insan kalabilmek mi? Oysa insan sayılabilmek için insan doğabilmek yetmez ki. İnsan olabilmek merhameti, vefayı, adaleti içinde barındırabilmekle mümkün. Kime sorsan herkes adil, herkes merhametli, herkes vefalı, herkes insan. Ta ki gerçekten adaletini, vefasını, merhametini göstereceği bir olay vuku bulana kadar. Sonra? Sonrası muamma!

--------

Karamavi - 2
Karamavi - 2
tezcanh (11), 2 Eki 2019
Eminönü Portrel...
Eminönü Portreleri
seka (10), 1 Eki 2019
Tütüncü
Tütüncü
tabiatcı (10), 3 Eki 2019
Avm Halleri...
Avm Halleri...
yigiterdem (8), 30 Eyl 2019
Hasad
Hasad
meektiren (6), 27 Eyl 2019
Dere Düdükçünü
Dere Düdükçünü
ressam06 (5), 25 Eyl 2019
Güz Sokağı....
Güz Sokağı....
muryefte59 (8), 25 Eyl 2019
Suçulluğu
Suçulluğu
ressam06 (5), 24 Eyl 2019
Hierapolis
Hierapolis
salih_112 (3), 24 Eyl 2019
Su-35
Su-35
sezgin72 (6), 25 Eyl 2019
Kendirciler. 3
Kendirciler. 3
tabiatcı (10), 24 Eyl 2019
Portreler
Portreler
seka (9), 17 Eyl 2019
Midyat
Midyat
fkocaeli (11), 22 Eyl 2019
Günbatımı
Günbatımı
ssavass (8), 6 Ağu 2019
Lavanta Kokulu ...
Lavanta Kokulu İdris Köyü
ozzy03 (11), 18 Ağu 2019
Heyecanlı Bekle...
Heyecanlı Bekleyiş
hcetin (3), 9 Eyl 2019
Çok Özelsin
Çok Özelsin
berdoz76 (7), 6 Eyl 2019
Doğa Nın Kucağı
Doğa Nın Kucağı
celky (5), 8 Eyl 2019
Ring...
Ring...
yigiterdem (6), 6 Eyl 2019
Şehr-i Bandırma
Şehr-i Bandırma
acizane (3), 6 Eyl 2019
Yılan Kalesi
Yılan Kalesi
tabiatcı (8), 6 Eyl 2019
Sayfa(lar): 1 |...| 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |...| 112