| » Fotoğraf Galerisi |
Ayın Konusu |
Bitkiler |
Dijital Çalışmalar |
Hayvanlar |
İnsan |
Macro |
Manzara |
Netfotograf Özel |
Sanatsal - Teknik |
Siyah Beyaz |
Su Altı |
Şehir - Mimari |
Yaşam |
Yetişkin |
Diğer |
| |
|
| |
| » Fotoğrafça | Neyi Ne Kadar Paylaşıyoruz !!!
| Merhabalar… Sitede söz konusu olan bir sıkıntıdan söz etmek ve akabinde siz değerli özellikle bu sıkıntıları dile getiren değerli NF üyelerinden belki yorum belki de açıklama alma amacı ile bu forum başlığını açtım… 1- Fotoğraflara yorum... | | Devamı » |
| |
| » Aktif Üye/Ziyaretçi |
| Üye:
bayar28,
(1)
|
| Ziyaretçi: 900 |
| |
| Toplam Üye: 283022 | | Dün: 0 | | Bugün: 0 |
|
|
Fotoğraf Arama
|
|
photogate |
| Adı Soyadı : |
Mustafa Doğru |
| Şehir : |
İzmir |
| Meslek : |
Fizik Öğretmeni |
| E-posta : |
Görüntülenmesini istememiş |
| Üyelik Tarihi : |
8 Ağustos 2008, Cuma |
| Fotoğraf Sayısı : |
4 |
| Yaptığı Yorum : |
1 |
| Donanım : |
-------- |
| Profil : |
Üniversite yıllarından beri fotoğraf çekiyorum.Ankara'da AFSAD seminerlerine katıldım.Daha sonra üniversitede fotoğraf çekmeye başladım.Öğretmenliğe başlayana kadar meslek olarak fotoğraf çektim. 1992'de öğretmenliğe başladıktan sonra amatör olarak fotğraf çektim.Hala da çekmeye devam ediyorum.Değişik yarışmalara fotoğraf gönderdim. Ancak herhangibir derecem olmadı.2005 yılında İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına 2.Eğitim Bilim Olimpiyatında "ÇEVRE" konulu fotoğraf yarışması organizasyonunu İFOD' dan Tayfun KOCAMAN, Lütfi DAĞTAŞ ve Beyhan ÖZDEMİR'in katkılarıyla gerçekleştirdim.
-------- |
| |
|
Favori listesi boş. |
|

*Netfotograf Fotoğraf Galerisi'ndeki fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların sahiplerinden izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
|
|