22 Ekim 2018, Pazartesi

Üye: anteps, sezgin72, stockturkey, prodersler, karadeniz1, (5)
Ziyaretçi: 863

Toplam Üye: 277336

Alper Biler fotoğrafları fotoğraf galerisi.
Bookmark and Share

ralperb

Adı Soyadı : Alper Biler
Şehir : Ankara
Meslek : Jeoloji Mühendisi
E-posta : Görüntülenmesini istememiş
Üyelik Tarihi : 29 Haziran 2010, Salı - Son Oturum : 29 Haziran 2010, Salı
Fotoğraf Sayısı : 1
Yaptığı Yorum : 0
Profil : lk okul yıllarında edindiğim ilk fotoğraf makinemden bu zamana fotoğraf sektörü ve teknolojisi gelişti ve ben de buna olabildiğince uyum sağlamaya çalıştım. ODTÜ Jeoloji Mühendisliği bölümünde okuduğum sırada aldığım Nikon D70 ile dijital fotoğrafçılığa geçiş yaptım. Mezun olduktan sonra bile hala aynı makineyi kullanıyorum ama objektif ve filtre yelpazemi de geliştirmeyi ihmal etmiyorum. Aslen amatör olarak fotoğrafçılıkla uğraşıyorum. Daha çok doğa ve manzara çekimlerini seviyorum.

--------

Eğitim Uçuşu
Eğitim Uçuşu - Fotoğraf: Alper Biler fotoğrafları fotoğraf galerisi.
29 Haz 2010 (0)