» Fotoğraf Galerisi |
Ayın Konusu |
Bitkiler |
Dijital Çalışmalar |
Hayvanlar |
İnsan |
Macro |
Manzara |
Netfotograf Özel |
Sanatsal - Teknik |
Siyah Beyaz |
Su Altı |
Şehir - Mimari |
Yaşam |
Yetişkin |
Diğer |
|
|
|
» Fotoğrafça | Gece Fotoğraf Çekimi
| Gece (düşük ışık) çekimi Hemen her fotoğraf makinesi sahibi, bir ya da birkaç kez gece çekimi yapmayı denemiştir. Bu denemelerin büyük bir çoğunluğu ise başarısızlık ile sonuçlanmıştır. Halbuki gece çekimlerinde dikkat edilecek bir iki ufak ayrıntı ile sonuçlar düzelebilirdi. Bunun sebe... | Devamı » |
|
» Aktif Üye/Ziyaretçi |
Üye:
dnzhan,
(1)
|
Ziyaretçi: 2233 |
|
Toplam Üye: 282917 | Dün: 4 | Bugün: 0 |
|
|
Fotoğraf Arama
|
|
keremcan84 |
Adı Soyadı : |
Mehmet Ali Bag |
Şehir : |
Afyonkarahisar |
Meslek : |
Haber Kameramanı |
E-posta : |
keremcan__84@hotmail.com |
Üyelik Tarihi : |
3 Eylül 2008, Çarşamba |
Fotoğraf Sayısı : |
6 |
Yaptığı Yorum : |
0 |
Donanım : |
-------- |
Profil : |
Ben Mehmet Ali Bağ. Afyonkarahisar'da doğdum. Yaşım 24. Yapı olarak soğukkanlı bir kişiliğe sahibim. İlkokul, Ortaokul ve Liseyi Afyonkarahisar'da okudum. Benim fotoğraf merakım küçük yaşımdan beri olduğu için Afyonkarahisar'da yerel bir gazetede işe başladım. ilk Fotoğrafımı Canon marka makine ile çektim. Hedefim profesyonel bir Fotoğraf sanatçısı olmak ve inşallah hedefime ulaşacağım. tabiki benimde herkes gibi Örnek aldığım ve olmak istediğim kişiler var. bu kişilerin başında Ahmet Taşdelen abim, Ata Gündüz Kurşun abim ve Enver Deniz abim var. İnşallah en kısa zamanda onların çırakları olarak kendimi geliştireceğim ve bende amatörlükten profesyonelliğe çıkacağım.
-------- |
|
|
Henüz favori listesine eklenmemiş. |

*Netfotograf Fotoğraf Galerisi'ndeki fotoğrafların tüm hakları ve sorumluluğu fotoğraf sahiplerine aittir.
Fotoğrafların sahiplerinden izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
|
|