Üye: teknikeredirne, rusenali0, berdoz76, (3)
Ziyaretçi: 1376

Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
Bookmark and Share

acizane

Adı Soyadı : Seyfi Şeren
Şehir : Balikesir
Meslek : Turizm
E-posta : Görüntülenmesini istememiş
Üyelik Tarihi : 31 Mayıs 2007, Perşembe - Son Oturum : 17 Mayıs 2021, Pazartesi
Fotoğraf Sayısı : 1695
Yaptığı Yorum : 113
Profil : İNSANLAR(nv) susanı KORKAK, görmezden geleni APTAL, affetmeyi bileni ÇANTADA KEKLİK sanıyorlar.
UNUTUYORLAR Kİ(nv) ben istediğim kadar hayatımdalar, göz yumduğum kadar DÜRÜST ve sustuğum kadar İNSANLAR...

(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)-

''Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış.
Marifet bu, gerisi yalnız çelik çomakmış.''

(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)-

''Edep bir tac imiş Nur-u Hüda'dan
Giy ol tacı, emin ol her beladan.''

(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)(2t)

Düsturu ile çıktığımız tefekkür yolculuğuna hoşgeldiniz...

Hani hayatta oraya buraya saçılmış güzellikler vardır ya. İşte onlardan ne kadarını yakalayabilirsek, o kadar mutlu olabileceğimizi,ve o kadar mutlu edebileceğimizi düşünüyorum.Yakalayabildikçe bu güzellikleri Mânâ ikliminden esintiler eşliğinde,siz değerli dostlarımla paylaşmaya çalışacağım inşallah.

acizane-nacizane.blogspot.com

umutrehberi.tasavvufi.com(sl)askinileasiklar(sl)asiklar.php

--------

Bandırma
Bandırma - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
16 May 2021 (2)
Mekke / Harem-i...
Mekke / Harem-i Şerif - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
8 May 2021 (2)
Eskişehir İlahi...
Eskişehir İlahiyat Camii - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
5 May 2021 (3)
Bandırma
Bandırma - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
26 Nis 2021 (2)
Mekke / Harem-i...
Mekke / Harem-i Şerif - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
21 Nis 2021 (4)
Akıncı
Akıncı - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
18 Nis 2021 (2)
Kâbe-i Muazzama
Kâbe-i Muazzama - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
15 Nis 2021 (2)
Mekke / Arafat ...
Mekke / Arafat / Develer - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
14 Nis 2021 (2)
Sonbahar
Sonbahar - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
11 Nis 2021 (3)
Şehr-i Bandırm...
Şehr-i  Bandırma - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
8 Nis 2021 (3)
Fikrimin İnce G...
Fikrimin İnce Gülü - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
6 Nis 2021 (1)
Kâbe-i Muazzama
Kâbe-i Muazzama - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
2 Nis 2021 (2)
Bandırma
Bandırma - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
30 Mar 2021 (2)
Sonbahar
Sonbahar - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
24 Mar 2021 (3)
Kâbe-i Muazzama
Kâbe-i Muazzama - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
19 Mar 2021 (2)
18 Mart Çanakka...
18 Mart Çanakkale Zaferi - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
18 Mar 2021 (3)
Dua
Dua - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
16 Mar 2021 (2)
Manyas Kuş Gölü
Manyas Kuş Gölü - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
14 Mar 2021 (3)
Miraç Kandilimi...
Miraç Kandilimiz Mübarek Olsun - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
10 Mar 2021 (2)
Antalya / Alany...
Antalya / Alanya - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
7 Mar 2021 (1)
Kâbe-i Muazzama
Kâbe-i Muazzama - Fotoğraf: Seyfi Şeren fotoğrafları fotoğraf galerisi.
26 Şub 2021 (4)
Sayfa(lar): 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |...| 81